fbpx

Rólunk

Unalmas közhelyek helyett, mint a “cégünk 1994 óta áll a minőség és megbízhatóság szolgálatában…” inkább ismerd meg munkatársainkat!

Szakértelmük garancia a sikeres pályázatokhoz.

Baksi zsolt

Ügyvezető

Egy vállalkozásnak fontos, hogy ne csak múltja és jelene legyen, hanem jövője is.

Sikeres pályázatokkal segítem a vállalkozószellemű embereket, hogy ötleteik megvalósuljanak.

Házas vagyok, és 2 csodálatos gyermek apukája.

Hobbijaim: coaching, búvárkodás, motorozás.

 

Tulajdonos

"Korrekt, segítőkész csapat. Nagyot fejlődött a cégünk Veletek!!"
Dr. Herbák János
Ügyvezető, Betonacél Szerelő Kft.

Pályázati tanácsadó

BAGI JÓZSEF

Pályázati tanácsadó

Stabil támaszt szeretek nyújtani a körülöttem lévő embereknek, számomra elfogadhatatlan bárkit cserbenhagyni.

Pályázatíróként partnereinknek és ügyfelelinknek szakértő segítséget és biztos támaszt nyújtok a pályázati anyag szabályos benyújtásában, így elősegítve a cég hatékony működését.

Házas vagyok és 2 gyermek apja.

Szabadidőmben igyekszem sportolni, hogy a munkahelyi mindennapos szellemi munkát kiegészítsem a fizikai erőnlét fejlesztésével.

"A NextBroker Consulting Kft. szoros együttműködésben áll a Debreceni Egyetem Műszaki Kar Műszaki Menedzsment és Vállalkozási tanszékkel. Nyílt napok, konferenciák szervezésében és lebomyolításában nyújt szakmai segítséget, mely során bemutatják az érdeklődőknek a pályázatírást, és projektmenedzsment kapcsolódva a műszaki menedzser szakhoz. Továbbá részt vesznek a hallgatók szakdolgozat írásának segítésében is. Mint duális partner hozzájárul a hallgatók versenyképes tudásának növeléséhez is. "
Dr. habil. Matkó Andrea Emese
Debreceni Egyetem Műszaki Kar

Barta Tamás

Senior projektmenedzser

Korábbi munkahelyeimen (Allianz, Ford, Peugeot, Citroen, Volkswagen…) megtanultam a megfelelő ügyfélkezelést, kommunikációt, ügyfélközpontúságot, valamint a csapatban való munkavégzést.

Az elmúlt években hasznosítottam, illetve továbbfejlesztettem a korábban megszerzett tapasztalataimat.

2013-ban kezdtem el foglalkozni projektek menedzselésével, 2014 óta vagyok a Next Broker Consulting Kft. csapatának tagja.

Eddigi pályafutásom során többféle felhíváshoz (GOP, KMOP, GINOP, VP, TÁMOP, ÉAOP, NFA, NEA, MVH, NFSI, KEOP, TIOP, TOP, Kisfaludy…) kapcsolódó projekt lebonyolítását, elszámolását, fenntartását menedzseltem sikeresen a partnereink legnagyobb megelégedésére.

Személyes motivációm a pontosság, naprakészség, tájékozottság, de főként pályázóink sikere, ami a mi sikerünk is J

Szabadidőmben szeretek utazni, új dolgokat felfedezni, futni, úszni, síelni…

Senior projektmenedzser

Projektmenedzser

Deli Tünde

Projektmenedzser

Három évig egy megyei tulajdonú munkaszervezet alkalmazottjaként tevékenykedtem a belső és a külső kommunikációs kapcsolatok felelőseként, ahol mindemellett első ízben működhettem közre egy uniós forrásból finanszírozott nagy beruházás megvalósítási folyamataiban.


Ezt a tudásomat kamatoztatva 2017 óta Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) pályázatokban dolgozom projektmenedzserként. Munkámban inspirál elemző és önálló munkastílusom, valamint a hatékonyság és gyakorlatiasság, amely alapfeltételeket a „home office”-ban történő munkavégzés tökéletesen biztosítja és erősíti.


Az elmúlt évek sikeresen igazolják, hogy a különböző szakmai háttér, személyiség, kompetencia megfelelő kihasználása mekkora értéket tud képviselni egy nagyvolumenű komplex munka során.

Gyallai-Kovács Marianna

Projektmenedzser

Eddigi pályafutásom során a pályázati szféra minden területén dolgoztam már, írtam pályázatot gépbeszerzésre, ellenőriztem pályázati elszámolásokat, és jelenleg monitoringosként erősítem a Next Broker Consulting Kft. csapatát.

Közgazdászként és Marketing menedzserként gyakorlatilag 20 éve foglalkozom kis- és közép vállalkozásokkal, ezért jól átlátom a gazdasági szituációkat, lehetőségeket.

Eddigi munkám során mindig arra törekedtem, hogy a legjobb tudásom szerint dolgozzak, minden fél megelégedésére.

 

Projektmenedzser

Projektmenedzser

Dr. Kovács Lajos

Projektmenedzser

2013 óta foglalkozom Európai Uniós pályázatokkal. Az utolsó egyetemi évben, gyakornokként kezdtem az első munkahelyemen, és teljesen „beszippantott” az Uniós pályázati források világa. Nem volt kérdés, hogy megtaláltam azt a szakmát, ahol el szeretnék helyezkedni a diploma megszerzése után. Azóta szereztem tapasztalatot pályázatíróként, projektmenedzserként és közbeszerzési referensként is.

A Next Broker Consulting Kft.-nél projektmenedzserként segítem pályázóinkat a sikeres és szabályos projektmegvalósításban. Kompromisszumképes és türelmes vagyok, de határozottan képviselem az álláspontomat a projekt életútja során, amely mindig a Kedvezményezett érdekét szolgálja.

Feleségemmel 2017-ben házasodtunk össze, van egy másfél éves kislányunk, aki mellett sohasem unatkozom.

Kedvenc időtöltéseim: olvasás, futballozás, film- és sorozatnézés.

Rózsa Patrícia

Projektmenedzser

Mindig is szerettem azt az érzést, mikor valaki hozzám fordult a problémájával és megoldást találtam rá.

Ezért is tetszett meg a projektmenedzseri hivatás, ugyan is itt napi szinten oldom meg a felmerült kérdéseket.

Kedvenc mondatom tükrözi a személyiségem, azaz „Egy projektmenedzser nem akkor áll le, ha elfáradt, hanem ha végzett.”

24 éves vagyok és párkapcsolatban élek, munka mellett egyetemi tanulmányaimat kezdtem idén.

Szeretem a kézügyességet és a türelmet igénylő hobbikat, mint a rajzolás, festés.

Projektmenedzser

"A Next Bróker pályázatíró céggel 2014 óta dolgozunk együtt. Kapcsolatunk kezdete előtt számos pályázatíró céggel próbálkoztunk. Az itt tapasztalt profizmust és rugalmasságot előző cégek egyikénél sem tapasztaltuk. Szinte az első pillanattól kezdve félszavakból megértettük egymást és kölcsönösen tudtuk egymás munkáját segíteni. Ami igazán megfogott, hogy mind a pályázat írást, mind a pályázat zárást a legnagyobb alázattal, végtelen nagy precízséggel, és hozzáértéssel végezik a területfelelős kollégák."
szakál jános
Ügyvezető, Sz.Variáns Csomagolástechnika Kft.