fbpx

Gondolkodjunk együtt!

10+ év tapasztalat, 100+ elégedett ügyfél, sikerdíjas elszámolás

Kérj ajánlatot! »

Folyamatosan fejlődünk

Fejlődési utunk megköveteli többszintű döntéshozatali rendszer kialakítását, a földrajzi eltérés pedig a különböző divíziók létrejöttét. Eredményes belső működésünkre hat a mindenkori piaci helyzet/változás, amit rugalmasan és kreatívan kezelünk a mindenkori stratégiánk rendszeres felülvizsgálatával.

Határozott szándékunk, hogy nem térünk le a fejlődés útjáról. Folyamatosan fejlesztjük a külső és belső környezetünket. Célunk folyamataink fejlesztése, valamint új megoldások kipróbálása. Értékesítési modellek és workshopok alkalmazásával innovatív megoldásokat kínálunk partnereink számára (terveink között szerepel egy forradalmian új megoldás: egy ezen a területen ritkán alkalmazott applikáció kifejlesztése).
Gondolkodjunk együtt - Next Broker Consulting
A NEXT-csoport ügyfélkapcsolatokra vonatkozó koncepciója a tudatos, rendszeres és személyes kapcsolattartás, aminek részei a hírlevelek, a különböző marketing akciók és a rendszeres vevői elégedettségmérések. Jövőbeni folyamatainkat partnereink visszajelzése alapján formáljuk.

Módszereink

Projekt & Pályázat

Komplexen gondolkodunk, stratégiát alkotunk.

A pályázatokról emberi nyelven kommunikálunk.

Munkánkat átláthatóan végezzük.

Ügyfeleinkre partnerként tekintünk.

Mindig ott vagyunk, ahol szükség van ránk (helyszíni ellenőrzések, beüzemelés stb.)

Minden projektet gondosan megtervezünk és előkészítünk.

Átvágjuk a gordiuszi csomót – kapcsolatot tartunk a szállítókkal.

Minőségi portfóliónknak köszönhetően megbízható partnereket ajánlunk.

Sikerdíjjal dolgozunk

Sikerdíjas megbízásról akkor beszélhetünk, ha a szerződésben meghatározott összeg – vagy annak egy jelentős része – csak eredményes pályázat esetén jár a megbízottnak. Ennek a konstrukciónak köszönhetően ügyfeleinknek nem kell kiszolgáltatva érezniük magukat az „ígéretek tengerén hánykolódva”.
A díj tartalmazza a pályázat megírását, az esetleges hiánypótlásokat, a Támogatási Szerződés megkötését, az elszámolásokat, a szerződés módosításait, három vagy éppen ötéves fenntartási jelentéseket, és még a nyilvánossághoz kapcsolódó táblákat is. Egyszóval MINDENT!

Akiket már hozzásegítettünk a növekedéshez

Várjuk a jelentkezésed!

Minden megkeresésre 24 órán belül válaszolunk.
Ajánlatkéréshez töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy minél hamarabb felvehessük Veled a kapcsolatot, és belekezdhessünk a közös munkába.
 • „Szeretek velük dolgozni, gyorsak, következetesek és megbeszélt dolgokat minden esetben betartják.
  Bármikor lehet egyeztetni munkaidőn kívül is. Nekem több cégnél is figyelik, kezelik a pályázataimat.“
  Heuer Donát
  ügyvezető, Marmor 5 Kft.
 • „Mindig élmény veletek dolgozni :-) A weboldalhoz: Üzleti és szakmai kapcsolatunk 2016 óta tart, melynek eredményeként több mint 30 önkormányzati projekt sikeres megvalósításán vagyunk túl, és pozitívan tekintünk a 2021-2027-es fejlesztési ciklusban várható projektek előkészítése felé. A Next Broker Consulting Kft. vezetése és munkatársai megbízható partnereink, szakmai hozzáértésüket többször is bizonyították. Aki menedzselt már Terület és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) kereteiben projektet, az tudja ezt igazán értékelni!!!“
  Karancsi Tamás
  ügyvezető
  JNSZ Megyei Területfejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram