fbpx

Dolgozz velünk!

Számítunk a szakértelmedre

Ismerd meg nyitott pozícióinkat! »
Dolgozz velünk - Karrier - Next Broker Consulting

Hitvallásunk

Az emberi erőforrás területén a legfőbb célkitűzésünk, hogy hasonló értékrendű munkatársak alkossák a csapatunkat.

Hosszútávú stratégáink érdekében teret adunk az egyéni fejlődésnek, nagy hangsúlyt fektetünk a nehéz helyzetben lévő munkatársak támogatására, az ambiciózus csapattagjainkat pedig a lojalitás programunkon keresztül folyamatosan az önmegvalósításra inspiráljuk.

Az újonnan érkezők beilleszkedését kiemelten fontosnak gondoljuk. Szem előtt tartjuk, hogy munkatársaink minden nap kellemes, családias légkörben; a csapatgondolkodás előnyeit élvezve; kiszámítható, stabil körülmények között végezhessék a munkájukat.

Rövid- és hosszútávú célkitűzésünk, hogy megőrizzük csapatunk sokszínűségét, nyitottságát és empatikus hozzáállását. Bízunk benne, hogy felkeltettük az érdeklődésed, és hamarosan személyesen is megismerhetünk.
"Vannak csapatok, amelyek tagjai remekül kijönnek egymással, de a csapat mégsem jut sehová, mert ahhoz a jó hangulatnál többre lenne szükség. Mégpedig arra, hogy a közös célok elérése érdekében a megfelelő feladatokon dolgozzanak a megfelelő módon és a megfelelő időben. Teljesíteniük kell, és ehhez csapatmunkára van szükség."
Henry Cloud

Csapatban gondolkodunk, de az egyént helyezzük előtérbe

Oxygen Icon Box

Céges belső oktatások keretében
folyamatosan tanulunk és
fejlődünk.

Oxygen Icon Box

Törekszünk, hogy fenntartható iroda legyünk.

Oxygen Icon Box

Rendszeresen tartunk csapatépítő
tréningeket.

Oxygen Icon Box

A hétvége szent – szombaton és
vasárnap nincs munka.

Oxygen Icon Box

Tiszteljük a magánéletet és a
szabadidőt.

Oxygen Icon Box

A rugalmas munkaidő hívei
vagyunk. Mindenki akkor
dolgozhat, amikor a
leghatékonyabb.

Oxygen Icon Box

Mindenkinek egyénre szabott
fejlesztési tervet dolgozunk ki.

Oxygen Icon Box

Home office vagy közös tér? A
választás lehetősége adva van.

Munkatársaink véleménye

Pályázatírás sikerdíjért - A Next-csoportról - NEXT Broker
„A Next Broker Consulting Kft-nél dolgozni számomra folyamatos szakmai fejlődést jelent a kezdetektől, melyben mind a vezetés, mind pedig a munkatársak egyaránt támogatást nyújtanak.

Egy olyan munkahely, ahol a rugalmas munkakörnyezet, valóban rugalmas és az egyéni igényeinkhez igazodik. Mindezek egy lendületes, napkarész és professzionális csapattal párosulnak, így a mindennapi motivációm mindig biztosított.”

Ács-Petró Zsuzsanna
„Miért szeretem a munkám?

Tolsztoj szerint „boldog az, aki otthon boldog”, Freud után szabadon pedig „boldog az, aki a munkájában boldog” – mondhatná egy vérbeli home office-os.

Szerencsésnek érzem magam, amiért az NBC csapat tagja lehetek! Nagyon szeretem a munkámat, mert bár néha stresszes és vannak feszültebb időszakok, mégis kihívásokkal teli, szakmailag van fejlődési lehetőségem, ami ösztönöz, emellett elégedett vagyok, hiszen jó érzés a munkámmal segíteni egy-egy sikeres projekt megvalósítást az Ügyfelek legnagyobb megelégedésére. Azt csinálom, amiben a legjobb vagyok: segítem a folyamatokat szóban és írásban, mindezt a lehető leghatékonyabb time management használatával."

Deli Tünde
Pályázatírás sikerdíjért - A Next-csoportról - NEXT Broker
Nyitott pozícióink
Itt a remek lehetőség, hogy barátságos, összetartó, nemzetközi projekteken dolgozó
csapatunk tagja legyél. Az alábbi pozíciókra éppen munkatársat keresünk.

Pályázatíró

Debrecen

Pályázóinkat végig kísérheted elképzeléseik, terveik kidolgozásában és az ehhez leginkább illeszkedő pályázatok előkészítésében a pozitív támogatói döntésig.
Jelentkezem! »

Szakmai megvalósító

Dunántúl, Budapest

Pályázóinkat végig kísérheted a sikeres és szabályos projektmegvalósításban. Részt vehetsz a pályázatok megírásában, valamint az elszámolások ellenőrzésében.
Jelentkezem! »

Csatlakozz a csapatunkhoz!

Küldd el nekünk fényképes önéletrajzod és motivációs leveled! Kérünk, hogy a tárgyban mindenképpen jelöld meg, melyik állás keltette fel a figyelmed.
Minden e-mailre válaszolunk. Amint megkaptuk a jelentkezésed, felvesszük veled a kapcsolatot a további tudnivalókkal kapcsolatban.
 • Engedélyezett fájl típusok: pdf, docx, doc., Max. file size: 5 MB.
 • Engedélyezett fájl típusok: pdf, docx, doc., Max. file size: 5 MB.
 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
 • „Nyomdánk hosszú ideje a NEXTBROKER ügyfele. Ha szükségünk van egy projekt megvalósításra, vagy akár egy tanácsadásra, akkor precíz szolgáltatást kapunk.“
  Kovács Balázs
  ügyvezető, Cívis P Kft.
 • „Legutóbbi 5 évben a pályázatok kapcsán Önökkel dolgoztunk együtt. Több nyertes pályázatunk volt, mely a kölcsönös együttműködés eredménye. A pályázat összeállítása során bizton számíthatunk az Önök segítségére, melyet ezúton is megköszönünk.
  Bízunk a további eredményes együttműködésünkben.“
  László Sándor
  elnök-vezérigazgató
  Egyetértés COOP Zrt. - Hajdúdorog
leaf
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram